SD bryr sig inte ifall det svenska folket utrotas

Jag läste ett inlägg häromdagen, som var riktigt bra. Så bra att det bannades från Facebook på bara någon timme. Och var ej ens delat mycket. Krävdes tydligen inte.

 

Det var inte hatiskt på något vis. Bara förklarade skillnaden mellan SD och AfS. Detta med ”öppen svenskhet” framför allt. Komiskt att det fick sådan otrolig effekt på FB. Men där kan man knappt skriva några sanningar alls längre. Så det var väl väntat.

 

Originalinlägget som FB fick spader av hittar man på Återvandringsbloggen: Skillnaderna mellan SD och AfS

 

Jag kan i stort sett bara hålla med om allt som stod i inlägget. Men det tål att upprepas.

 

SD bryr sig inte ett dugg om ifall det svenska folket utrotas och Sverige i framtiden bebos av uteslutande afghaner och somalier.

 

Jag hörde om det första gången för några månader sedan. Jag ville inte tro att det var sant. Åkesson är ju närmast kultförklarad. Men jag har tvingats förlika mig med fakta. SD är inga äkta sverigevänner. Inte nu längre.

 

Om man på riktigt värnar om Sverige så finns det bara ett val: Alternativ för Sverige.

 

Vi behöver ett alternativ till SD!

 

Det är faktiskt helt livsnödvändigt. Annars går Sverige under, om än lite långsammare än med 7-klöverns rabiat globalistiska politik. Men SD är faktiskt inte särskilt nationalistiskt. De är lite grann i mitten. Det hade väl passat utmärkt för 30 år sedan. Men inte nu. Man löser inte extrema problem med mellanmjölkspolitik.Tiden för lagom är förbi. Det är bara att inse.

 

Vi behöver inte nöja oss med det minst dåliga alternativet (längre). Nu har vi ett BRA Alternativ för Sverige.

 

Oavsett om AfS bara fick 20 000 röster lite drygt, dvs mindre än en tiondel av vad de hade behövt få för att komma in, så ändrar det inte det faktum att AfS är det ENDA möjliga alternativet för alla som inte vill att svenska folket ska dö ut.

 

Bilder säger mer än ord. Bilderna kommer göra min poäng klar.

 

Rösta på det parti som står upp för svenskarna! Det är vad jag säger.

Och det är INTE det parti som förespråkar ”öppen svenskhet”. Så mycket kan jag avslöja. Och det är inte heller det parti som utesluter sina medlemmar på löpande band om dessa anser att svenskar är värda att bevara.

 

SD har gjort bort sig totalt i mina ögon. Jag kommer aldrig kunna lita på dem igen.

 

Jag ger hellre AfS en chans att bevisa att de är värda mitt förtroende. Hittills har de varit det. De stod upp för sina ideal trots att det kostade dem. Hela SDU uteslöts pga att de stod fast vid sina ideal och vägrade ge upp sitt sunda förnuft. I min bok betyder det att de faktiskt går att räkna med.

 

Jag kommer stötta AfS till 100% om jag så är den enda som röstar på dem. Så illa är det inte. Vi drygt 20 000 som faktiskt vågade ge vår tillit till AfS kommer inte att vackla. Vi kände igen guld när vi såg det. Nu kan vi inte längre luras av kattguld.

Rösta på AfS! Har ni inte sett deras torgmöten så måste ni göra det. Då kommer ni förstå varför jag och 20 000 till aldrig mera kommer rösta SD igen.

 

Kasselstrand har lovat att spränga åsiktskorridoren. Jeff Ahl har tagit upp kampen mot globalismen. Hahne har gett oss fakta om den demografiska faran.

 

AfS är inte bara ett återvandringsparti. De är ett antietablissemangsparti. Och det enda parti som vill dränera träsket och som står upp för yttrandefriheten.

 

Jag känner mig stolt att få vara bland de första som röstade på dem. Och jag är stolt över att stötta dem.

 

Jag är inte en idiot. Jag känner igen äkta guld när jag ser det… Och AfS är guld värda! AfS kommer rädda Sverige! Vi måste ge dem den plattform de behöver. EU-parlamentet kommer fungera finfint att förespråka #swexit ifrån. Det ser jag fram emot! Kommer bli riktigt underhållande att se AfS skaka liv i globalisterna där. Det vill jag inte för mitt liv missa.

 

Kolla gärna noga på alla bilderna och läs alla citaten, så inser ni att AfS faktiskt  har politik som håller över tid och att deras politik KAN rädda Sverige. AfS ser sanningen i vitögat och de hymlar inte med problemen. Men de presenterar också en lösning. De är inga domedagsprofeter. Tvärtom. De är hjältar!

 

Behöver jag säga att jag blir jätteglad om ni delar så mycket ni orkar…

 

#AfS2019

 

Karlsson citat om SD o öppen svenskhet

 

SD ingen politik för återvandring m tvång

 

AfS - fan meme (spränger den politiska korrektheten)

 

AfS valfinal - riktiga hjältar

 

Kämpa med AfS

 

 

 

 

 

 

 

Annons

En reaktion till “SD bryr sig inte ifall det svenska folket utrotas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s