Länksamling om Alternativ för Sverige

Läsvärda artiklar och blogginlägg om Alternativ för Sverige.

Alla svenska patrioter bör läsa dessa och försöka sprida dessa till alla som värnar om Sverige och det svenska folket.

 

Länkarna ligger uppe i slumpvis ordning. Alla är läsvärda.

Det är mycket troligt att fler intressanta inlägg om AfS dyker upp i framtiden. Så listan kommer med största säkerhet att uppdateras löpande.


 

Jag vill rikta ett stort tack från djupet av mitt hjärta till alla eldsjälar som hjälpte Alternativ för Sverige i partiets första valrörelse. Vi lanserades för bara ett halvår sedan – valrörelsen har varit intensiv och vi har redan gjort avtryck i svensk politik på flera sätt, framför allt genom att återvandring blivit ett etablerat begrepp.

Vi går rakryggade nu, eftersom vi vet att vi har gjort vårt yttersta. Vi har till skillnad från de andra partierna identifierat de två viktigaste lösningarna på Sveriges enorma samhällsproblem. Det handlar om återvandringen och om att dränera träsket.

Dessa lösningar är och förblir helt nödvändiga. Sverige måste inleda återvandring och bli av med det gamla politikeretablissemanget för att vårt land någonsin ska kunna räddas från nuvarande tillstånd.

Den kommande mandatperioden kommer därför problemen i vårt land tyvärr bara att eskalera. Ytterligare flera hundra tusen invandrare kommer att komma till Sverige under mandatperioden. Behovet av återvandring kommer därför också att öka för varje dag som går.

Att kapitulera inför etablissemanget finns inte. Det finns bara framåt, framåt, framåt. Nästa slagfält: Europaparlamentsvalet i maj. Jag kommer att finnas vid barrikaderna tillsammans med er andra. Vi backar inte en millimeter. Framtiden tillhör oss! / Gustav Kasselstrand

Alternativ för Sverige är här för att stanna! (10 september 2018)


 

Den massinvandring som Sverige har haft de senaste decennierna saknar motstycke i historien.

Vi har haft västvärldens i särklass högsta invandring per capita. Det här har lett till radikala förändringar i den demografiska sammansättningen.

Varenda liten stad i Sverige, varenda ort, varenda samhälle, som i hundratals eller tusentals år varit etniskt och kulturellt homogena, har på bara några decennier blivit mångkulturella.

Om den här utvecklingen fortsätter så kommer svenskar att vara en minoritet i Sverige om bara ett par decennier.

Det här folkutbytet har skett helt bakom ryggen på svenska folket. Helt utan någon som helst folklig förankring. Och helt utan debatt.

Hahne om folkutbytet: ”Svenskar kommer att vara i minoritet i Sverige om bara ett par decennier!”


 

Regeringen har tvingat Google (Youtube), Facebook och Twitter att införa hårdare censur. Dvs alla som kritiserar invandringen stängs av och får sina konton raderade.

NMR fick inte öppna bankkonto. Socialdemokraterna i Stockholms Stad har försökt förhindra AfS från att hålla valfinal. Även AfS har haft problem med att öppna bankkonto.

AfS är helt emot all censur och vill riva upp HMF-lagen totalt. DET är vad Sverige behöver för att överleva som en SVENSK nation med svenska värderingar! Värnar man yttrandefrihet så är AfS enda alternativet för äkta sverigevänner!

Naiva sverigevänner blir vår död!


 

I slutet av året kan antalet svenska medborgare med utländsk bakgrund uppgå till 2 miljoner (1,8 miljoner per 31/12 2017, och just nu ligger volymen på ca 120 000 på årsbasis, trots “invandringsstopp”.

Migrationsverkets juliprognos indikerar ytterligare 300 000 asyl- och anhöriginvandrare fram till 2021.

Inte ett enda av de etablerade partierna har ens nämnt detta obekväma (och extremt olustiga) faktum!

Inte ens SD vågar nämna detta. SD talar knappt ens om återvandring – än mindre massiv sådan.

SD nämner bara frivillig återvandring. Någon annan slags återvandring har SD, enligt Jimmie Åkesson (partiledare, SD) inte någon politik för…

Svenskarna är på väg att bli minoritet i Sverige


 

Burkinis i simhallen. Halalkött i skolorna. Moskéer i var och varannan stad. Allt fler och mer högljudda krav på böneutrop både här och där. Kvinnor som ej vill ta i hand med män. Män som ej vill ta i hand med kvinnor. Slöjor på småflickor på dagis. Väldigt många flickor könsstympas idag i Sverige och mörkertalet är enormt. Ännu fler unga flickor gifts bort mot sin vilja. Detta öde drabbar även en del pojkar. Kvinnor kastas från balkonger i ”hederns” namn.

En majoritet av svenska folket vill förbjuda böneutrop. Trots det har de senaste veckorna både Växjö och Karlskrona beviljats böneutrop. För i vanlig ordning struntar politikerna i vad folket tycker.

Om ingenting görs kommer det vara en moské och böneutrop i varje svensk stad på sikt.

Det räcker inte att stoppa böneutropen. Vi måste expropriera moskéerna. Bygga om dem och använda dem till något samhällsnyttigt.

Böneutrop, moskéer, halalslakt, omskärelse, hedersvåld och sharialagar hör inte hemma i Sverige.

Islam hör inte hemma i Sverige. Det finns gott om muslimska länder i världen. Vill man bo i ett muslimskt land är det fritt fram att flytta dit.

Inget av de etablerade partierna i Sverige är lika tydliga i sitt avståndstagande mot islamiseringen som Alternativ för Sverige.

Alternativ för Sverige tar striden mot islamiseringen av Sverige


 

AfS är raka rör, omsorg om Sverige, omsorg om svenska folket och omsorg om rätten att få uttrycka självklara åsikter. Utan rädsla för pk-folket. Alternativ för Sverige är den enda trovärdiga alternativet för Swexit. Att inte kunna tala klarspråk och säga ”att en spade är en spade” leder politiken åt fel håll. Själva idén med AfS är just att kunna tala klarspråk, kunna tala från hjärtat om det man ser och upplever och inte linda in det i gåtor som det krävs tolkar för att gissa svaren på.

Skillnaderna mellan Alternativ för Sverige och Sverigedemokraterna


 

De väljare som anser sig kunna ”rösta på SD nu så de blir störst och sedan AfS nästa val” bör ta sig en rejäl funderare.

Om den påbörjade brunsmetningen fortsätter, vilken den kommer göra, så är det inte säkert att det finns något AfS att rösta på vid nästa val.

Det bästa skyddet mot regelrätt repression är i det här sammanhanget en plats i riksdagen.

Etablissemanget och AfS – brunsmetning i realtid


 

AfS kommer att påverka debattklimatet och kulturen och vrida den åt rätt håll. AfS har för avsikt att utmana hela debatten som extremvänstern satt agendan för – en agenda som inte har någon plats i vårt samhälle. Detta är avgörande och med Alternativ för Sveriges höga energi och vinnarmentalitet är detta fullt möjligt och realistiskt.

Därför bör du rösta på Alternativ för Sverige istället för Sverigedemokraterna


 

AfS kallas alltid för ”högerextremt” av etablerad media. Men egentligen… vad är extremt med att vilja ha ett tryggt Sverige med en fungerande välfärd och att vilja att svenskar är i majoritet i sitt eget land?! Jag kallar det för sunt förnuft.

Alla till Kungsan


 

För SD kan det vara en förklädd välsignelse, då man kan spela good cop, bad cop med AFS. AFS blir då den ”elake snuten” från polisfilmerna, som sätter skräck i socialdemokrater och andra, medan mysige Jimmie kan vara den ”snälla snuten” som steg för steg förhandlar dem bort från massinvandring och mångkultur. Om det är möjligt får visa sig, många svenska politiker har sina lojaliteter hos främmande makter och nätverk, men det blir enklare om AFS finns i riksdagen.

Valet är inte ”sista chansen” för Sverige – men det knakar i fogarna


 

SD behöver en högerflank, och det är inte KD som kommer utgöra denna (den som påstår något annat har inte koll på någon annan än Sara Skyttedal). Vi går nu in i en helt ny politisk cykel och lämnar det socialistiska århundradet bakom oss. Föreställ er inversen av S och V.

Jag röstar på Alternativ för Sverige


 

Med två etablerade invandringskritiska partier skulle debatten förskjutas i en helt ny riktning. Alternativ för Sverige kan driva en tuffare återvandringspolitik som Sverigedemokraterna inte vill, kan eller vågar driva. Med både Jimmie Åkesson och Gustav Kasselstrand i partiledardebatterna ges också en större tyngd åt de Sverigevänliga och invandringskritiska rösterna. Alternativ för Sverige är givetvis också Sverigedemokraternas naturliga och välbehövliga samarbetspartner.

Många skäl att välja Alternativ för Sverige i stället för Sverigedemokraterna


 

Den största delen av AfS väljare kommer nämligen från gruppen ”soffliggare” som inte ser SD som ett alternativ. Vad många glömmer att ta med i beräkningen är, att valdeltagandet vid riksdagsval i Sverige bara brukar ligga på ca 80-85%. Normalt sett är det alltså 15-20% som inte anser att det finns något alternativ värt att rösta på. Då den största delen av AfS väljare kommer från just den gruppen så genererar alltså AfS NYA röster och det är dessa NYA röster som står på spel för den Sverigevänliga rörelsen.

Vikten av en stödröst


 

Alternativ för Sverige är motståndare till ett svenskt NATO-medlemskap och partiet förespråkar att Sverige ska lämna EU. Vad gäller migrationspolitiken så är Kasselstrand för en omfattande återvandring av minst en halv miljon invandrare, samtidigt som Åkesson nöjer sig med att försöka integrera dessa människor. Det är fullt logiskt att den som värnar om Sverige och svenskarnas intressen lägger sin röst på Alternativ för Sverige.

Tre röster på två partier


 

För varje år sedan 1980-talet har invandringen eskalerat. Tidigare kom invandrarna i hundratal. Idag kommer de i hundratusental. De senaste decennierna har lilla Sverige tagit emot nästan 2 miljoner invandrare, varav den allra största delen kommer från kulturellt avlägsna länder. Bland den yngre halvan av befolkningen i Sverige idag utgör personer med utländsk bakgrund 42% i Stockholm. 43% i Göteborg. Och 53% i Malmö.

Våra förfäder har bott här i 13 000 år och nu håller vi på att bli minoritet i vårt eget land


 

Man har sålt ut oss till EU-byråkrater, storbanker och andra utländska intressen. Det är det som är globalisternas mål. Det är det som är syftet med mångkulturen. Det är det som är meningen med invandringen. Det är naturligt att man bidrar till de man känner gemenskap med. Det är inget märkligt med det. Därför måste vi arbeta för att få ett etniskt homogent Sverige igen.

Sverige åt svenskarna. Svenskarna åt Sverige.


 

Bryr man sig om demografin, att svenskarna som ”ras” inte går under (eller blandas upp till oigenkännlighet). Då är det AfS som gäller och inget annat.

Det kommer gynna svenska välfärden att skicka hem betydligt fler än bara de som är grovt kriminella.

För att få ordning på Sverige så behöver vi AfS, som kan pressa fram gränserna och tvinga SD att ibland göra avstick från sin lagom-politik.

Man måste inse att SD är så stora nu att de har för mycket att förlora på att INTE vara ”lagom”. Vad Sverige behöver nu för att vända krisen är inte ”lagom” politik. Tiden för ”lagom” är sedan länge passerad.

Många röster på AfS skulle ge en signal till 7-klövern som de inte kan ignorera.

Tre skäl till varför du ska rösta på AfS – Återvandringspartiet med stort Å


 

Vi behöver ett alternativ till SD! Det är faktiskt helt livsnödvändigt. Annars går Sverige under, om än lite långsammare än med 7-klöverns rabiat globalistiska politik. Men SD är faktiskt inte särskilt nationalistiskt. De är lite grann i mitten. Det hade väl passat utmärkt för 30 år sedan. Men inte nu. Man löser inte extrema problem med mellanmjölkspolitik.Tiden för lagom är förbi. Det är bara att inse. Vi behöver inte nöja oss med det minst dåliga alternativet (längre). Nu har vi ett BRA Alternativ för Sverige.

SD bryr sig inte ifall det svenska folket utrotas


 

Bara AfS adresserar det reella och för var dag alltmer ökande demografiska hotet mot det svenska folket. AfS är de som talar klarspråk och står upp för yttrandefriheten och utmanar etablissemanget. Rösta in AfS i EU-parlamentet 2019 så att de kan jobba för ett #swexit! AfS är den ideologiska spjutspetsen, som vi behöver för att rädda Sverige! Rösta på ett parti, som i alla givna situationer står på svenska folkets sida och som aktivt jobbar för ett #swexit!

AfS i EU-parlamentet 2019 – för #swexit


 

AfS:s företrädare avser att ta samma roll som Fidesz gjorde i Ungern och Lag och Rättvisas föregångare i Polen och de har av allt att döma en god chans att lyckas med det. Om så blir fallet är Kasselstrand sannolikt framtidens svenska Orban och AfS framtidens svenska Fidesz.

Preference Falsification, AfS och framtiden


 

Låt oss hoppas att tillräckligt många sverigedemokrater inser att det bästa de kan göra för att gynna sitt eget parti, är att rösta på det parti som kan hjälpa SD att lyfta de frågor SD inte kan lyfta och driva den politiska diskussionen i en svenskvänlig riktning. Risken är annars att vi sitter med ett stort men kastrerat parti, där förändringstrycket och de radikala tongångarna bara höjs av vänsterliberaler. En sådan situation tror jag ingen Sverigevän önskar se.

Därför behöver SD Alternativ för Sverige


 

Om SD inte kan få igenom sin invandringspolitik och en regering med ministrar som saknar tidigare politisk belastning, då bör man i stället verka för extraval. Greppar inte Sverigedemokraterna den möjlighet man nu fått när man äntligen tagit sig till en position där man har verklig makt att förändra, då kommer andra partier som AfS att sakta men säkert axla SD:s gamla politiska roll.

Frånvaro av besked från SD i regeringsfrågan driver väljare i famnen på AfS


 

Frågan om böneutrop i svenska moskéer borde vara en ickefråga. Det har bott muslimer i decennier i vårt land och de har klarat av att sköta sin religion alldeles utmärkt utan högtalare som ropar ut en förinspelad ”adhan” i 110 decibel. Böneutrop har helt enkelt ingen tradition i vårt land och vårt lands kulturella ljudmiljö. Det bidrar till dessutom till segregation, utgör ett otillbörligt religiöst inslag i det offentliga rummet, kan med något slags inre dynamik leda till att allt fler moskéer vill införa detta, i förlängningen med krav på att de skall sändas fem gånger varje dag. Men viktigast av allt: folk vill inte ha det!

Alternativ för Sverige och draksådden i Växjö


 

Till de mest angelägna problemen räknar jag framför allt massinvandringen, det pågående folkutbytet, och att utarbeta en lösning för hur denna negativa trend ska kunna vändas.

Tyvärr är inget av de övriga riksdagspartierna med på denna linje. De kommer tvärtom att motsätta sig den på alla sätt som de kan. Därför kommer det att bli svårt eller omöjligt att uträtta någonting av värde på denna punkt med mindre än 51 procent av rösterna i ryggen.

Politikens betydelse är därför, åtminstone för tillfället, en annan än att faktiskt uträtta någonting parlamentariskt. Så varför bekymra sig om partipolitik alls? Det finns en anledning till varför det är viktigt: symbolvärdet.

Även om det är svårt att tänka på de nuvarande politikerna som en elit, så är det ändå ett faktum att politikerklassen tillsammans med de kulturella, mediala och ekonomiska eliterna styr det här landet och sätter standarden för oss andra.

AfS, SD och politikens betydelse


 

AfS har en så bra organisation och så kompetenta företrädare att det vore skam om de inte lyckades nå åtminstone marginella framgångar med sin viktiga opinionsbildning. Partiet behövs i Sverige. Politiken är bra, framtoningen är bra, ledarskapet består av kompetenta och modiga människor. Partiet har allt, men eftersom det är nystartat ska man inte förutsätta omedelbara stora framgångar i ett land som domineras av en maktelit med ambitioner att styra opinioner bort från nationalism.

Alternativ för Sverige mars-maj 2018


 

Taktikröstning leder inte till någon större förändring i samhället. Det resulterar bara i att redan etablerade partier – med låg energi – får ett större stöd än de gjort sig förtjänta av. Att förorda taktikröstning och att kalla röster för bortkastade är ur en demokratisk synpunkt förkastligt. Särskilt när det konstaterats att så lite som en procent av rösterna faktiskt gör skillnad. En röst på den politik du tror är bäst för den framtida utvecklingen i Sverige är aldrig fel. Det visar vad du verkligen tycker och det är grunden i en välfungerande demokrati.

En röst på det du tror på är aldrig bortkastad


 

Lissabonfördraget som ratificerades av politikerna utan folkomröstning 2009 har inneburit att ytterligare makt har flyttats från svenska riksdagen och kommuner till den icke-folkvalda EU-byråkratin. För att dessutom befästa Sverige som EU-land valde politikerna att skriva in EU-medlemskapet i grundlagen – även detta skedde utan folkomröstning. Sverige betalar enorma summor till EU, i år hela 39,5 miljarder brutto. Dessa miljarder hade behövts i svensk välfärd, till polisen, försvaret och infrastruktursatsningar. Vad får vi tillbaka? Knark- och vapensmugglingen underlättas, konsekvenserna ser vi dagligen med det eskalerande antalet skjutningar. Lönedumpning och utländskt tiggeri har blivit vardag. Terrorister rör sig idag med lätthet genom hela Europa. Migrationskaoset i Sverige har möjliggjorts genom de nedmonterade gränser som EU innebär.

Hög tid för Swexit


AfS hjärta


Analyser efter valet:

 

Ibland under valrörelsen – inte minst vid lanseringen – kändes AfS som ett kaxigt, fräscht och nytt populistparti, förandes tankarna till Ny Demokrati och Donald Trump. Men senare under valrörelsen kom man istället allt mer att framstå som högljudda konfliktsökare, snarare förandes tankarna till Nationaldemokraterna.

Detta gjorde sannolikt ingen större skillnad varken till eller från i detta val eftersom man ändå hade så svårt att höras och synas.

Framöver så tror jag dock att man kommer behöva moderera sig lite om man inte bara vill vinna sympati för ens mod och idealism, utan också stöd för ens politiska plattform.

Låt lärdomar av detta val bli vår styrka i nästa


 

För det första tycks det för stora delar av befolkningen vara omöjligt att rösta på SD, det finns en mental ”spärr” här.

Detta har flera anledningar, en av dem är demoniseringen partiet utsätts för av media och övrigt etablissemang.

Många människor tror på fullt allvar att SD är hatiska rasister, andra spelar med i dessa villfarelser av bekvämlighet eller rädsla.

Kulturkamp och klientelism


 

Hjärntvätten sitter djupare hos många än vi kunnat ana.

Att Sverige är ett extremt land vet vi. Men att väljarna i praktiken röstade för exakt samma parlamentariska läge är svårsmält för många av oss, inklusive mig.

Tyvärr lever många svenskar efter devisen ”det som inte händer mig, händer ingen annan”. Så länge de flesta svenskar lever i en trygg och segregerad miljö så kommer inte mycket att ske. 

-Sossarnas relativa framgångar (eller att de åtminstone gjorde bättre ifrån sig än i mätningarna) beror som förra gången delvis på att icke-européer röstar på dem.

En kort eftervalsanalys


 

AfS hjärta


 

Nyhetsrelaterade artiklar om Alternativ för Sverige, i (något så när) kronologisk ordning:

 

Kasselstrand lanserade nytt parti: ”De ska inte integreras – de ska åka hem” (5 mars 2018)

Många rätt i Alternativ för Sveriges program (11 mars 2018)

Alternativ för Sverige SD:s före detta partisekreterare: ”Rösta på AFS” (8 april 2018)

Kasselstrand: ”Vi ska jaga pk-politikerna och ge dem mardrömmar!” (26 maj 2018)

AFS: ”Det sker ett folkutbyte i Sverige – som vi tänker stoppa!” (26 maj 2018)

AFS: ”Islam hör inte hemma i Sverige!” (25 maj 2018)

Kasselstrand: Sverige Västvärldens mest vanstyrda land (24 maj 2018)

Kasselstrand: ”SVT utsatte Joakim Ruist för ett polisförhör” (2 juni 2018)

”Dialog med Europa och Ryssland tjänar svenska intressen” (4 juni 2018)

Kasselstrand: Naturligt att människor segregerar sig (16 juni 2018)

AFS: Vi ska skicka hem 100.000-tals invandrare – på några år (28 juni 2018)

AFS: Svenskarna är Sveriges ursprungsfolk (30 juni 2018)

AFS: ”Integrationen har misslyckats i 30 år” – kräver återvandring (3 juli 2018)

”Dags att åka hem” – här startar AFS sin valturné (11 augusti 2018)

AFS valbudskap: ”Stoppa invandringen, inled återvandringen” (7 augusti 2018)

AFS besökte Syrien – för att prata återvandring (31 augusti 2018)

AFS vill spara hundratals miljarder genom återvandring (8 september 2018)

AFS samlade fler än 1000 i Kungsträdgården (8 september 2018)

Fi och AFS störst bland ”övriga partier” (11 september 2018)


 

AfS - EXAAAKT skylt

#AfS2019

#EXAAAKT

Annons

6 reaktioner till “Länksamling om Alternativ för Sverige

 1. hej jag röstade på er i valet även om ni inte kom in så tycker jag inte att rösten var bortkastad.jag blir så jävla störd och förbannad. dom här ville jag ha i regeringen även i riksdagen AFS . MED.och ett parti till snenska folkhemspartiet .jag tänker rösta in er afs i EU jag är en sann nationalist jag vill återvända till gamla tider sedan vill jag få slut på alla dom här sinnessjuka rivningarna av våra kvarter och hus jag mår dåligt av detta vi betalar ju skatt glöm inte det nu vill jag bli av med denna regering och riksdag här kommer straffet för dom livstid karantän bunker även för förseelser långholmen . statliga myndigheter även jurister polisväsendet karantän livstid även vid små förseelser landskrona fästning annars har jag ett vidrigt plågsamt straff du ni kolla in Hans LI egnäll han är inte rädd oj julia cesar titta in hos henne hon skriver om gammla byggnader och rivningar .jag vill ha dom här myndigeterna oberoende och opartska inga genus eller hbtq sertifigeringar av dom tack . författningsdomstolen befattningsdomstolen tjänstemannaansvaret kenstemanna domstolen folkmordstrebenalenen riksrättsdomstolen sjukförsäkrngskasse domstolen har hand om socialen sjukförsäkringen och pensionen som ser till att ingen blir utförsäkrade ur någon av myndigheterna då blir det landskrona fästing livstid.fy fan hur röstar folk igentligen skol val invandrar val borde vara förbjudna ålder 23 år för röst rätt

  Gilla

 2. Dom här myndigheterna har vi haft i sverige innan varför tror ni dom togs bort lätt att räkna ut hade dom funnits då hade det inte varit så i sverige som det är idag dom hade aldrig tillåtit det sedan behöver vi få tillbaks justitieministern som skriver våra lagar inte som det är idag med en lagskrivande församling sedan så ska lagarna granskas innan dom förs in i grundlagen och det görs av en oberoende myndighet.sedan vill jag ha in en myndighet som kontrollerar maten i våra butiker så att det håller den kvalliten som är sagd och köttbesiktning och vad det kommer ifrån . sedan vill jag ha in en myndighet som kontrollerar alla våra dagvaror som teknik vitvaror ja allt sedan vill jag återinföra S märkning som är för sverige inga EU märkta varor hård kontroll skal det vara på allt vad det en gäller sedan vill jag ha in ocker överpris visnst moms lagarna med myndigheterna som ska hårdgranska det hela bettleri och olovlig försäljning via teleoån och dörrförsäljningslagarna . sedan vill jag att analoga koppar telefon. och radio och tv återställs och grundlagsskyddas och inte går via det mobila nätet .det är en säkerhet om internet skulle sluta att fungera av någon anlnedning. Stefanie lövina ville avväckla det analoga systemet sicken idiot till statsminister han är

  Gilla

 3. sedan finns det två stycken master på 200 meter som revs ner och där dom stord där står nu två äckliga fula vindkraftvärk dom ska plockas bort därifrån och dom tvåhundra meter långa radiomasterna ska ställas till baks och vara fullt fungerande det är mycket jag vill återställa till det var förr jag saknar den gamla tiden.alla bensinstationer mackarna vill jag att deras gamla orginal namn och symboler och loggor återkommer sedan vill jag ha tillbaks våra bilskrotar så man kan blocka delar även soptipparna kan mag göra fina fynd

  Gilla

 4. sedan är jag så himla trött på allt tjat om miljön låt folk köra med fosilbränsle det gör inte så stor skillnad på miljön skitsnack lyssna inte på det bakommiljöpartiet dom vet inte var dom snackar om dom kan inget och folk sväljer betet med både höll å hår sedan detta med att vi folk ska tvingas att sortera våra sopor har jag inte riktigt förstått ännu vitsen med det jävla miljöaktivister jag värnar om miljön men det har ju gått för långt totalt överdrivet sedan är det sopstationerna som ska sortera inte folk vi får ju betala ganska så mycket för sophantering den är tok för dyr vi folk skulle betala halva priset på sopkontraktet för att vi sorterar vår sopor annars så ska vi slippa sortera fan va löjligt jävla miljöskatter elbilar elcyklar och allt miljöpartiet lägger pengar på låt skattepengarna gå till folket och landet .mp fi ska bort helt

  Gilla

 5. fan var jag är förbannad på den här jävla skiten. hör här . det är så här .det är inte lätt ok .när landet och folket är hotat det gäller även nationalstaten och demokratin och välfärden folkhemmet ja det gäller allt som är sverige är hotat . ja just det . då har folk rätt att gå man ur huse och stå upp för sitt land och kasta ut regeringen och riksdagen ur makten detta får inte staten eller polisen förhindra det är en folklig rättighet . jag tror inte att allmänheten folket känner till detta eller skulle våga .och då skulle ni Allternativ för sverige och även medborglig sammling och svenska folkhemspartiet kunna utnyttja till folkets tjänst det är en full rättighet ni kan även våldgästa regeringen igenom att ni bara går in i riksdagen och börjar styra oavsett vad lagen säger hjälp oss folk och vi ska inte göra er besvikna snälla gör det för folket och landet .vi folk kan inget annat göra än att rösta jag tror nog att många hjärntvättade idioter kommer att tacka er när dom får se ett bullerby ett land dom alldrig har varit med om eller hört talas om som har funnits jag tror inte att dom kommer och vilja att återvända till globalismen och dess diktatur

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s