Varför skriver inte pk media om detta? Barn påkörda av bil som gasade på för fullt. Mot 100 tals barn.

Sverige har blivit farligt! Ingen går säker. Jag är djupt bedrövad och skräckslagen inför hur det ska bli i framtiden för de som är barn och unga nu. Det lär bli värre.

Varjager's Weblog

”Två elever skadades när de blev påkörda av en smitande bil.

Högstadieeleverna var på vandring med sina lärare.

De fick kasta sig undan bilen.

– Bilen accelererade in i gruppen av elever och lärare, säger Bengt Jeppsson, på polisen i Karlshamn.

Det var vid 13-tiden på måndagen som cirka 100 elever och tio lärare från högstadiet på Mjällby skola var på vandring på Hinnedalsvägen, från Grundsjön ner mot Gammalstorp. De hade en friluftsdag. Då kom en svart eller mörkblå bil körande på den samla vägen.

– Bilen ökade farten och sicksackade rakt mot dem. Han körde på två av eleverna. En skadades på handleden och eventuellt blev den andra eleven också skadad, säger Bengt Jeppsson.

Därefter körde bilen vidare och smet från olycksplatsen. Eleverna och lärarna hade dessförinnan fått kasta sig undan bilen. Det var endast två av eleverna som har rapporterats ha träffats av bilen uppger Bengt Jeppsson.

–…

Visa originalinlägg 266 fler ord

4 reaktioner till “Varför skriver inte pk media om detta? Barn påkörda av bil som gasade på för fullt. Mot 100 tals barn.

  1. Det är för jävligt det som sker i landet, och inte dansken ser det ut att bli bättre då migrationsverkets prognos säger att 300000 flyktingar kommer söka asyl i Sverige fram till 2021!? Ett helt nytt Malmö på lite mer än två år. Detta vansinne måste stoppas, och att just hitresta människor naturligtvis också då åker hem igen. Att vi ska ha Syrien II och Irak II i Sverige, ja det ser jag inte nyttan med. Var sak på sin plats, punkt slut. För det som följer med en vansinnig migrationspolitik, det är förhöjd brottslighet, segregation och ghettofiering av vårt land. Så nu är det verkligen hög tid att de styrande får dessa ”besökare” att återvända. Och om någon anser detta vara rasism, ja då vet vi ju att Dalai Lama är just rasist.

    Gillad av 1 person

  2. Ja du… Vad säger man? Det är så bedrövligt att man bara vill kura ihop sig till en boll och gråta… Man vågar knappt gå ut. Man är livrädd varje gång barnen är ute. Så här var det inte för 10 år sedan. Då kunde man aldrig drömma om att det skulle bli så här. I Sverige! Lilla landet lagom! Jag ska inte lägga mig och gråta. Jag ska stå på hustaken och vråla NEJ UT!!!

    Gilla

  3. Ja, man kan ju inte bara ge upp… Det ligger inte för mig. Vi får kämpa lite hårdare helt enkelt. Vad ska vi göra annars? Ge bort vårt land? Kapitulera för att våra barn och barnbarn kommer få växa upp i ett otryggt klansamhälle? Flytta härifrån? Det är bara de tre alternativen vi har. Fly, kämpa eller ge upp. Jag kommer kämpa in i det sista. Och jag kommer aldrig ge upp. Det är inte ett alternativ. Och jag har hittills aldrig flytt från en strid i mitt liv. Så det är inte min första respons på hot.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s