Mordförsök mot SD politiker!

De blir mer och mer rabiata. Att någon törs vara offentlig SD:are är beundransvärt!

Varjager's Weblog

En lärare i Strömsunds kommun förföljde SD-politikern med sin bil, körde sedan om och vände sen bilen och svängde med avsikt över på vägens vänstra sida varvid dom båda bilarna frontalkrockade!

Politikern klev omtumlad ur bilen varpå läraren tog sats med sin bil och försökte köra över honom, men han hoppade åt sidan och undgick att träffas av den framrusande bilen!

Läraren är en ökänd asylkramare och vänsterextremist och har under många år trakasserat SD-politikern med bl.a hotfulla brev, tillmälen, grovt förtal och även vandalisering av offentligt politiskt material som förstörts och stulits, bara för att nu nämna en del av hans ”meriter”

Lärarens namn är Mats Carlsson och han dömdes sedan i Östersunds Tingsrätt för skadegörelse mot politikern!

Strömsunds kommun är informerad om domen, men låter ändå läraren fortsätta sin anställning utan åtgärd!

Kommunalrådet Gudrun Hansson kallar händelsen för “en bagatellartad trafikförseelse”  och är inget som påverkar hans anställning, säger hon!

Visa originalinlägg 10 fler ord

2 reaktioner till “Mordförsök mot SD politiker!

  1. Snart får SD skaffa ett privat vaktgarde som bevakar både personal och byggnader, det är nog ett måste. För det är med risk för eget liv att vara Sverigedemokrat vilket är sinnessjukt fenomen, då vi ju som sagt var lever i ett demokratiskt samhälle med yttrandefrihet. Sägs det i alla fall.

    Gillad av 1 person

  2. Ja, det här är verkligen fruktansvärt! För bara någon månad sedan var det en SD-politiker som blev beskjuten, när hon (har jag för mig det var) åkte i en bil. Och helt nyligen var det någon som försökt sätta eld på en SD-politikers HEM!!! Det går knappt att ta in längre, hur illa det är ställt med Sverige. Inte undra på att många vill vara anonyma på nätet. Men det vill de lagstifta mot. Ingen ska kunna vara säker. Det som är deras onda plan. Fy fan! Och sedan går folk ändå och röstar på samma partier som ställt till detta!!! Ska man verkligen tro att svensken är så korkad? Eller är vi utsatta för ett omfattande valfusk? Båda delarna är illa. Svårt säga vilket av alternativen som vore att föredra. Läget kunde knappast vara mera hopplöst än nu. Om AfS inte kommer in i EU-parlamentet, då vet jag faktiskt inte vad som skulle kunna rädda Sverige. SD är inte precis tydliga med att de öht vill ha något swexit.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s